ZAFER YÜRÜYÜŞÜ ENGEL TANIMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ ENGEL TANIMADI


 

Tarsus’ta düzenlene Zafer Yürüyüşü’ne polis engel olmak istedi. “Sorumluluk bende“ diyerek polise direnen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır sayesinde yürüyüş gerçekleşti!

GİZEM EKİCİ

Mersin’in Tarsus ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 82’inci yıldönümü kapsamında CHP ilçe başkanlığınca Zafer Yürüyüşü organize edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı için Tarsus'ta sosyal mesafeye uyarak, maske takarak yürümek isteyen halka polis engel oldu. Bunun üzerine CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Ali Mahir Başarır polisin “Sorumluluğu kim alacak?” demesi üzerine “ben alıyorum sorumluluk benim” diyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşünün yapılmasını sağladı ve Tarsus halkı ile birlikte ellerinde bayraklarla yürüyüşe geçti. Kalabalık yürüyüşün olaysız sona ermesinin ardından dağıldı.

Öte yandan CHP İl Başkanlığı’nın Türkiye'de aynı anda gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı etkinliği de polisin izin vermemesi ile engellendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA