ŞEHİT AİLELERİ YAZ KAMPINA UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT AİLELERİ YAZ KAMPINA UĞURLANDI


 

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı ücretsiz yaz kampları, yoğun ilgi altında devam ediyor. Geçen haftalarda öğrencilerin, sonrasında anneler ile kızlarının ardından, bu kez de Şehit Aileleri Kapızlı kampına uğurlandı.

Akdeniz Belediyesi merkez binası önünde gerçekleşen törende, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökmen Akyürek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar ve Kadın Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna; Silifke’de bulunan Kapızlı yaz kampına gidecek Şehit Ailelerini uğurladı.

Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında; maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek ve ailelerin tek tek ateşleri ölçülerek kontrollü şekilde otobüslere alındı.

100 ŞEHİT AİLESİ KAMPA GÖNDERİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da desteklediği proje kapsamında, Şehit Aileleri’ni Silifke’ye ücretsiz kampa uğurlayan Başkan Yardımcısı Gökmen Akyürek, “Belediyemizin geçen yıl başlattığı ücretsiz yaz kampına, ailesinin ekonomik durumu iyi olmayan başarılı çocuklarımız, sonrasında hiç tatile çıkmamış annelerimiz ile kızlarının ardından bu kez de Şehit Ailelerimizi gönderiyoruz. Müdürlüklerimiz tarafından ilk etapta 100 Şehit Ailemiz belirlendi.

Bu ailelerimizden 65’i bugün yola çıkıyor. Kalan 35 ailemiz de gün içerisinde hazırlıklarını tamamlayıp yola çıkacak. Tüm Şehit Ailelerimize iyi eğlenceler diliyor, gönüllerince güzel ve keyifli birkaç gün yaşamalarını temenni ediyorum. Şehit Ailelerimiz, vatan uğruna toprağa düşen Şehitlerimizin bizlere en kıymetli emanetidir. Onların başımızın üstünde daima yeri vardır. Akdeniz Belediyesi olarak, sosyal ve kültürel içerikli hizmet ve projelerimize yenilerini katarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA