SU TARTIŞMASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SU TARTIŞMASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI


 

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Çamlı Mahallesi Karafrenk Yaylası’nda tarım arazisini sulama meselesi yüzünden çıkan tartışmada av tüfeği ile vurulan bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Katil zanlısı, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Çamlı Mahallesi Karafrenk Yaylası'nda meydana geldi. Abdullah K. ile Murat Arslan tarım arazisi sulama meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Abdullah K. yanında getirdiği av tüfeği ile tartıştığı Murat Arslan’ın kafasına bir el ateş etti. Olaya müdahale etmek isteyen Arslan’ın kızı Gönül Arslan’a (26) da bir el ateş ederek yaraladı. Murat Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunulan Gönül Arslan'a ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Katil zanlısı Abdullah K. olay yerine gelen Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturma sürerken Murat Arslan'ın cenazesi otopsi için Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA