TAKVİYELER DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAKVİYELER DEVAM EDİYOR


 

Nevşehir’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İçel İdman Yurdu’nda takıma takviyeler de devam ediyor.

ALİ ŞANLI

İçel İdman Yurdu'nun Nevşehir kampı devam ediyor. Yaklaşık 10 gündür Nevşehir'de kampta bulunan Kırmızı Lacivertli ekip, güç depolayarak yeni sezona hazırlanıyor. Futbol takımı kampta güç depolarken yönetim ise takımın eksik bölgelerine transfer yapmaya devam ediyor. İç transferi büyük ölçüde çözen İçel İdman Yurdu dış transferde Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'den Tolga Kalender ile anlaştı.

Mersin ekibi Kuvayi Milliyespor'un alt yapısından yetişerek Tolga ilk olarak 2017 yılında  Tuzlaspor'a transfer olmuş 3 yıl  bu takımda kaldıktan sonra oradan da Başakşehir takımına transfer olmuştu. Tekrar Mersin'e dönen yetenekli genç futbolcu yeni sezonda İçel İdman Yurdu formasını terletecek.

Kırmızı Lacivertli ekip takıma üst düzey oyuncuların yanı sıra alt yapıdan da A takıma oyuncu alarak geleceği de düşünüyor. U 19 takımından kaleci Yusuf Mamur, A takım kadrosuna alarak kampa götürüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA