BARO BAŞKANLARINDAN “DAYANIŞMAYI SÜRDÜRELİM” ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BARO BAŞKANLARINDAN “DAYANIŞMAYI SÜRDÜRELİM” ÇAĞRISI


 

Haber Merkezi

Tunceli Barosu Başkanı Av. Kenan Çetin, Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı ziyaret etti. Baro başkanları, savunma mesleğine yapılan parçalanma politikasına karşı tüm barolara ‘dayanışmayı sürdürelim’ çağrısı yaptı.

Mesleki sorunlara yönelik karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Yeşilboğaz, “Siyasi iradenin yıldırma ve susturma politikasına karşı savunmanın dimdik ayakta kalabilmesinin en önemli nedeni; savunmanın gücünü bağımsızlığından, mesleki dayanışmadan ve halktan almasıdır. Savunma ne kadar hırpalanmaya çalışılırsa o kadar güçlenecektir, ne kadar bölünürse o kadar çoğalacaktır. Yeni adli yılda savunmayı zor günler beklerken, savunmayı sindirmeye çalışanları da zor günler beklemektedir. Çünkü savunmanın temsilcileri olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu süreçte tüm barolardan beklentimiz, çoklu baro sistemine karşı vermiş olduğumuz ortak mücadeleyi sürdürmektir ” dedi.

Tunceli Barosu Başkanı Av. Kenan Çetin ise “Baroların ortak mücadelesi ve kararlığı karşında kazanan savunma olacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA