TARSUS GÜÇ DEPOLUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS GÜÇ DEPOLUYOR


 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu, Nevşehir’de kampa girdi.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig’de mücadele eden Tarsus idman Yurdu, Kızılcahamam kampında nefes açıyor. 11 Eylül tarihine kadar Kızılcahamam kampında yeni sezonun ilk etap çalışmalarını sürdürecek. Yönetim ise transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İç transferde şuana kadar 12 oyuncu ile sözleşme yenileyen Tarsus ekibi kaleciler Barış ve Anıl, oyunculardan ise Kaplan, Çağrı, Samet, İbrahim, Aytaç, Onur, Asım, Mert, Cem, Mahsun ile yeniden sözleşmelerini uzatıldı.

DIŞ TRANSEFR BAŞLIYOR

Tarsus İdman Yurdu Basın sözcüsü Hakan Canan Can, Teknik Direktör Ergün Penbe ekibiyle her konuda anlaştıklarını hafta arası sözleşme yenilemek istediklerini vurgulayarak, dış transfer çalışmalarında ise daha önce belirledikleri oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Tarsus İdman Yurdu dış transferde hafta içi imza şov yapacağı anlaştıkları oyuncuları ilk etap kampına yetiştirecekleri gelen bilgiler arasında.

GURUBU BELLİ OLDU

Bu sezon Kırmızı gurupta mücadele edecek olan Sarı Lacivertli ekip bir birinden zorlu maçlara çıkacak.  TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekilen kuraya TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF  yetkilileri  ve 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Çekilen kura sonunda Tarsus İdman Yurdu şu takımlarla sezon boyu mücadele edecek.

1922 Konyaspor, Başkent Akademi FK, Bayburt Özel İdarespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Elazığspor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, GMG Kastamonuspor, Karacabey Belediyespor A.Ş, Kardemir Karabükspor,  Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Pazarspor, Pendikspor, Sakarya A.Ş., Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor, Turgutluspor, ve Van spor Futbol Kulübü. Yeni sezon 19 Eylül’de başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA