“KENTİMİZİN ÇIKARLARI HER ZAMAN ÖN PLANDA OLACAK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KENTİMİZİN ÇIKARLARI HER ZAMAN ÖN PLANDA OLACAK”


 

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Gültak, geçtiğimiz hafta amcası Hacı Yusuf Özyiğit’i kaybeden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretinden dolayı Başkan Gültak’a teşekkür eden Başkan Özyiğit, “Bizim 30 yılı aşkın süredir bir dostluğumuz ve arkadaşlığımız var. Siyaseten hepimiz yaşama farklı bir pencereden bakıyor olabiliriz ama bu hiçbir zaman insan ilişkilerinde bir ayrıştırma ve ötekileştirme gerektirmiyor” dedi.

Haber Merkezi

Göreve geldiklerinde siyaset uğruna kenti feda etmeyeceklerinin sözünü verdiklerini söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit; “Sayın Muhammed Mustafa Gültak ziyaretimize geldi. Acımızı paylaşarak nezaket ziyaretinde bulundu. Bizi son derece mutlu etti. Kendisine hoş geldiniz diyorum. Kendisinin de ifade ettiği gibi bizim 30 yılı aşkın süredir dostluğumuz var. Siyaseten hepimiz yaşama farklı bir pencereden bakıyor olabiliriz ama bu hiçbir zaman insan ilişkilerinde bir ayrıştırma ve ötekileştirme gerektirmiyor. Dolayısıyla bu ülkede hep birlikte ve kardeşçe yaşayabileceğimiz bir ortamı tesis etmemiz gerekiyor. Bu bizim birinci önceliğimiz ve zorunluluğumuz. Provokasyonlara gelmemeli ve ülkenin huzuru için hep birlikte hareket etmeliyiz. Seçilerek göreve geldiğimizde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ve Akdeniz Belediye Başkanımız Muhammed Mustafa Gültak ile yaptığımız sohbette, siyaset uğrana kenti feda etmeyeceğimizin sözünü verdik” diye konuştu.

“MERSİN İÇİN ŞANSLI BİR DÖNEM VAR, BUNU DAHA DA POZİTİFE ÇEVİRMEK BİZİM GÖREVİMİZ”

Önümüzdeki süreçte elbirliğiyle çok daha güzel işlere imza atacaklarını kaydeden Başkan Özyiğit; “Kentimizin çıkarları her zaman ön planda olacak ve kentimize hizmet etmek için el birliğiyle hareket edeceğiz. Biz gerçekten hizmet etmek istiyoruz. Mersin için şanslı bir dönem var, bunu daha pozitife çevirmek de bizim görevimiz. Akdeniz Belediye Başkanımız Muhammed Mustafa Gültak da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer da bu anlayıştadır.  Sayın Vahap Seçer’i hem abi hem de takım kaptanı olarak görüyoruz. O da bu konuda gereğini yapıyor. Önümüzdeki süreçte el birliğiyle çok daha güzel işlere imza atacağız. Ziyaretimize gelerek, taziyelerini ileten dostum Sayın Muhammed Mustafa Gültak’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“HUKUKUMUZ BAŞKANLIK VEYA SİYASET HUKUKU DEĞİL, HUKUKUMUZ KARDEŞLİK HUKUKUDUR”

Başkan Abdullah Özyiğit’i makamında ziyaret ederek, taziyelerini ileten Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Gültak da konuşmasında; “Başkanımız Abdullah Özyiğit ile bizim yaklaşık 30 yıllık bir arkadaşlık ve dostluğumuz var. Aynı okuldan ve aynı fakülteden mezun olduk. Meslek odalarında ve kooperatiflerde uzun süre beraber çalıştık. Hukukumuz; başkanlık veya siyaset hukuku değil, hukukumuz kardeşlik hukukudur Abdullah kardeşimizle. Ne biz ona bir yerlerde laf söyletiriz, ne de o bize söyletir. Dolayısıyla bu makamların hepsi gelip geçicidir, kardeşlik ise bakidir Kendisini seviyoruz. Bir cenazesi oldu, amcası vefat etti. Hem taziyeye geldik hem de dertleşmeye geldik. Abdullah kardeşimizi geçmişten beri biliyorum. Çok başarılı bir yöneticiliği vardı. Belediye Başkanlığını da en iyi şekilde yaparak, Yenişehir’e ve Mersin’e büyük hizmet ve katkılar sunacağına eminim” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA