HIZLI GİRDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HIZLI GİRDİLER


 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İdman Yurdu 1925, transferlere hızlı bir giriş yaptı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon şampiyonluğu hedefleyen İdman Yurdu 1925, transferlere hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak geçen yıl takımın başında olan genç teknik adam Cemal Koç ile yola devam diyen Kırmızı Lacivertli ekip zaman kaybetmeden iç ve dış transferleri de yaptı. İç transferde Yılmaz Tuğra Kölmük, Selim Belci, Mehmet Uzun, , Fatih Kirpi Abdurrahman Türkmen,  Mert Gün,  Tugay Şahin,  Berkcan Yeşildağ, Tayfun Çelik ve Mustafa Öztürk ile anlaşarak sözleşme uzatıldı.

Dış transferde ise 10 isim ile sözleşme yapan Kırmızı Lacivertli ekip futbol otoriteleri tarafından şimdiden şampiyon ilan edildi. İdman Yurdu 1925 dış transferde şu isimlere imza attırdı.Volkan Pıtır,  Ahmet Bener,  Süleyman Öztürk , Osman Talha koparan,  Oğuzcan Yorulmuş,  Mehmet Akif Alıcı, Abdullah Turunç, Hakan Başaran,  Hasan Orhan , Osman Nuri Çulfa ile anlaşıldı.

Mersin’de ilk etap çalışması yapacak olan Kırmızı Lacivertli ekip daha sonra 10 günlük şehir dışında kamp yapacak. Yapılacak olan bu kampta eksik olan bölgelere gerekirse yeni transferler yapılacağı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA