PARKELER ISINIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PARKELER ISINIYOR


 

ALİ ŞANLI

Türkiye Kadınlar Basketbol Lig’i ve Kadınlar Federasyon Kupası'nda Fikstür belli oldu. Yapılan fikstür çekimin ardından Çukurova Basketbol takımın maç programı belli oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan fikstür çekimine TBF Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serhan Antalyalı, TBF CEO'su Ömer Onan, TBF Kadın Ligleri Müdürü Murat Tümer, TBF yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekiminde konuşan Antalyalı, "Tüm dünya zorlu bir süreçten geçiyor ve birçok alışkanlığımız değişmek durumunda kaldı. Elbette ki spor da bundan etkilendi ancak hiçbir şüpheniz olmasın ki TBF bu süreçte kulüplerimize zarar gelmemesi için elinden geleni yapıyor. Herkese sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

RAKİPLER BELLİ OLDU

Herbalife Nutirition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde üst sıraları hedefleyen Mersin temsilcisi sırası ile bu rakiplerle karşılaşacak. İlk rakip Botaş olacak daha sonra Nesibe Aydın,  Beşiktaş, FB Öznur Kablo, Çankaya Ünv, OGM Ormanspor, İzmit BLD, Bellona K.B, Hatay BŞB, Birevim Elazığ İ.Ö.İ, Galatasaray ve B.B Adana B takımları ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA