ZABITANIN ÜNİFORMALARI, TORTEK ATÖLYELERİNDE ÜRETİLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZABITANIN ÜNİFORMALARI, TORTEK ATÖLYELERİNDE ÜRETİLİYOR


 

Toroslar Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü personelinin üniformalarını Toroslar Teknik ve Mesleki Eğitim Kurs Merkezinin atölyelerinde üretiyor.

Haber Merkezi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sağlık Mahallesi’nde bulunan TORTEK Tekstil Üretim Atölyesi’ni ziyaret ederek, zabıta personellerine üniformalarını takdim etti.

Kursiyerler tarafından kontrollü sosyal hayat kuralları çerçevesinde standartlara uygun olarak dikilen üniformalarla ilgili kurs öğretmenlerinden bilgiler de alan Başkan Yılmaz, yapılan tüm çalışmalarda üreten belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

“ÜRETEN ELLER OLUŞTURDUK”

Dikilen personel kıyafetleri ile tasarruf sağlandığını da kaydeden Başkan Yılmaz, yeni üniformaların personeline hayırlı olmasını dileyerek; “TORTEK atölyelerimiz, birbirlerini hiç tanımayan insanların kaynaşıp, yeni dostluklar kurulmasına vesile olan bir yapı olmasının yanı sıra burada el becerilerini eğitimle bütünleştirmek suretiyle üreten eller de oluşturuyoruz. Belediyecilik anlayışı da birlikte üreterek hizmet vermektir. Hem üretiyoruz hem de tasarruf sağlıyoruz. Bu üniformaları atölyelerimizde üreten kurs öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Zabıta personelimiz de gece gündüz demeden vatandaşımızın hizmetinde. Özellikle pandemi döneminde yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle de kendilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, daha sonra zabıta personeliyle sohbet ederek yeni üniformalarını tek tek takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA