KOÇ’LA DEVAM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOÇ’LA DEVAM


 

3’üncü Lig’i hedefleyen İdman Yurdu 1925, Cemal Koç’u takıma kazandırdı.

ALİ ŞANLI

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de dar kadro olmasına rağmen iyi bir sezon geçiren İdman Yurdu 1925, yeni sezona da güçlü teknik ekibiyle giriyor. Geçen sezon takımın başında olan TFF 1’nci Lig ekibi Altay’ın kapısından dönen Cemal Koç ile yola devam kararı aldı. İdman Yurdu Başkan yardımcısı Taylan Eliaçık’ın girişimleri sonucu Altay’ın hocası Yücel İldiz’in elinden kaparak Cemal Koç’u İdman Yurdu 1925 takımına kazandırdı.

Cemal Koç’un yardımcıları ise Kaleci Antrenörü Oğuzhan Doğar, Yardımcı Antrenör Metin Çay, Yardımcı Anrenör Sergen Yalçın ve yardımcı Antrenör Orhan Altay oldu.İmza töreninde Kulüp Başkanı Ali Eliaçık, Başkan yardımcısı Taylan Eliaçık’da yer aldı.

HEDEF 3’NCÜ LİG

Atılan imzaların ardından kısa bir açıklama yapan genç teknik adam Cemal Koç geçen sezon dar bir kadro, biraz şansızlıktan dolayı istediğimiz gibi bir sezon geçiremedik. Bu sezon güçlü yönetimimiz ile daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Başta Başkanımız Ali Eliaçık ve Başkan yardımcımız Taylan Eliaçık büyük fedakarlıklar yapıyor.

Amacımız bu Kente layık bir takım kurup neden 3’nc ü Ligde bir takımımız daha olmasın mantığı ile hareket edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olursak başarı kaçınılmazdır. Umarım biz ve diğer Mersin ekipleri layık olduğu yerlere gelir bu Kenti en iyi şekilde temsil ederiz. Tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA