ELEŞTİRİLER İTTİFAKI MERSİN’DE BOZDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ELEŞTİRİLER İTTİFAKI MERSİN’DE BOZDU!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı parti içinde eleştirilere neden olan İYİ Parti Genel İdare Kurul (GİK) Üyesi ve önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ittifakın Mersin’de sağlanmadığını vurguladı.

GİZEM EKİCİ

Göreve geldiği 31 Mart’tan beri eski Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı hedef gösteren Vahap Seçer’e İYİ Parti ve CHP ittifakını bozmamak için cevap vermeyen Kocamaz, parti içinden de şikayetler gelince patladı.

Her meclis toplantısında hizmetler için yapılan eleştirilere Kocamaz’ı hedef gösteren Seçer’e, Kocamaz’dan cevap gelmişti. Verilen cevaba CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifakı zedelediği için partililerden eleştiriler geldi. Bu eleştirilere kızan Kocamaz, Mersin’de İYİ Parti ve CHP arasında ittifak kurulamadığını belirtti.

“VATANDAŞ AYNI İCRAATLARI GÖREMİYOR”

İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nın Erdemli’de yaptığı bir toplantıda konuşan Kocamaz, “Oynayamayan gelin yerim dar demiş. Şimdi bizim dönemimizdeki icraatları göremeyen vatandaşlar her yerde bu şikayetlerini dile getiriyorlar. Yönetim de bütün suçu daha önceki döneme yüklemeye çalışıyor. Dolayısıyla vatandaşlarımız eskiyi de yeniyi de çok açık seçik görüyor ve karşılaştırıyor” dedi.

AKŞENER’DEN İZİNLİ CEVAPLAR!

CHP ve İYİ Parti’nin ülke genelinde bir ittifakı olduğunu vurgulayan Kocamaz, “O konuyla alakalı ben genel başkanımıza açık bir şekilde sordum; ‘Sayın genel başkanım bu yönetim devamlı bizimle ilgili olumsuz görüntü yaratmaya çalışıyor ve devri sabık yaratmaya çalışıyor. Türkiye genelinde CHP ile bir ittifak söz konusuysa biz de mecburen frene basıp cevap veremiyoruz’ dedim. Kendisi de ‘Biz Mersin’de CHP ile ittifak yapmadık. Kurumsal olarak siz CHP’yi hedef almadan siz başkan ne söylüyorsa ona cevap vermelisiniz ve cevap vermelisiniz’ dedi. Biz de her şeye rağmen yine frene basarak her konuştuğuna değil de, 2-3 ayda bir cevap veriyoruz. Ancak maalesef bizim verdiğimiz bu cevaplardan rahatsız olan İYİ Partili’leri de görüyoruz. Buna çok üzülüyorum. Ne yapacağız, adam bizi her türlü itham altında bırakacak ama biz sessiz kalacağız, cevap vermeyeceğiz. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Biz burada yerelde ittifak yapmadık ve bundan sonra İYİ Parti’nin yerelde de iktidar olması için, genelde de birinci parti olması için var gücümüz ile çalışmak zorundayız” diye açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA