MERSİN’DE HAKLARINDA ARAMA KARARI BULUNAN 30 KİŞİ YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE HAKLARINDA ARAMA KARARI BULUNAN 30 KİŞİ YAKALANDI


 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Akdeniz ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 30 kişiyi yakaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz ilçe Emniyet Müdürlüğü 3-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda birçok suçluyu yakaladı. Bu kapsamda faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 3 evden, 5 iş yeri ve kurumdan, 5 açıktan, 1 otodan hırsızlık ile 1 mala zarar verme ve yankesicilik olayı aydınlatıldı. Olaylarla ilgili 16 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Aranan şahıslara yönelik de çalışmalar yapan ekipler, hakkında 10 yıl 5 ay hapis cezası bulunan 1 şahıs olmak üzere, uyuşturucu uyarıcı madde ticareti, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, cinsel taciz, kaçakçılık, terör örgütü propagandası, hırsızlık ve parada sahtecilik suçlarından yakalama emri bulunan 30 kişiyi yakalayarak, gözaltına aldı.

Ayrıca, ekiplerin şok baskınlarıyla 5 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, 972 gram uyuşturucu madde, 672 adet uyuşturucu hap ve 2 bin lira para ele geçirildi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA