PERİLER PARKEYE İNDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER PARKEYE İNDİ!


 

Geçen yıl Lig’de ve Avrupa’da istediği başarıyı yakalayamayan Çukurova Basketbol, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sahaya indi.

ALİ ŞANLI

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (TKBSL) mücadele eden Çukurova Basketbol, salona indi. Pandemi nedeniyle iptal edilen ligde yeni sezon 20 Kasım'da başlayacak. Ligde karşılaşmaların seyircisiz oynanması beklenirken, pandemi ile ilgili alınan önlemler ve yeni sezonda uygulanacak protokoller ise ilerleyen günlerde açıklanacak. Pandemi süresince bireysel antrenmanlarla formda kalmaya çalışan sporcular, uzun bir aranın ardından koronavirüs tedbirleri kapsamında salonda çalışmaya başladı.

“KAT EDECEĞİMİZ ÇOK YOL VAR”

Hedeflerinin ilk olarak yeni sezona sağlıklı bir şekilde başlayıp, sağlıklı bir şekilde bitirmek olduğunu belirten Çukurova Basketbol sporcusu Gökşen Fitik, "Sezon hedefimiz en yüksek noktaya varmak. Artık daha tecrübeli bir takımız. Güçlü transferlerimiz oldu. Alışma sürecinden sonra iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Mersin'e ve seyircilerimize iyi bir takım izletmek istiyoruz. Geçtiğimiz sezonu yarıda bırakmak zorunda kaldık. Çalışmalarımızı yaptık ama ne yaparsak yapalım salondaki çalışmalar gibi bir olmuyor. Zamanla eski performansımıza döneceğiz. Daha kat edeciğimiz çok yol var. Zorlu bir sezon geçirmiştik, pandemi arası dinlenmemiz için bir avantaj oldu " dedi.

“TARAFTARIN İZLERKEN GURUR DUYACAĞI TAKIM YARATACAĞIZ”

Yeni sezona koronavirüs pandemisi kuralları çerçevesinde hazırlandıklarını belirten Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, "Çalışmalarımızı sosyal mesafeyi koruyarak sürdüreceğiz. Eski sporcularımızı geri getirdik. Hücumu ve savunmayı tam sahada oynayabilen bir takım yaratmaya çalışacağız. Mersinli sporseverlerin izlerken gurur duyacakları, zevk alacakları bir takım yaratmak isteyeceğiz. Oyuncularımız genç, yol kat etmeye çalışacağız. Lig henüz şekillenmedi. Bizim hedefimiz çıktığımız her platformda kazanmak. Her maçımızı rakip kim olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız. Salon çalışmalarımızın ardından turnuvalara katılarak yeni sezona hazır hale geleceğiz" diye konuştu.  

“İLK HEDEF PLAY-OFF”

Kulüp başkanı Ali Adalıoğlu ise, bir oyucu hariç tüm takımın çalışmalara katıldığını söyledi. Yeni sezonda ilk hedeflerinin play-offa kalmak olduğunu dile getiren Adalıoğlu,"Güçlü bir takım kurduk. Başarılı bir sezon olacağına inanıyorum. Ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA