SİLİFKE ATAĞA KALKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE ATAĞA KALKTI


 

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Şampiyonu Silifke Belediyespor, dış transferde atağa kalktı. İç transferi büyük ölçüde tamamlayan Silifke ekibi, dış transferde 5 oyuncu ile anlaşarak transfer dönemimin en hareketli kulübü oldu. Dış transferde  Ankara Demirspor, Nahrönü Dumlupınarspor, Kırşehir Çayağzıspor, geçen sezon Ünye 1957 Spor forması giyen sağ bek Emin Arı ile anlaştı.

Forvete ise dış transferde Adana Vefaspor, Kürkçüler Amatörspor, Adana Vefa 01 Spor, Talasgücü Belediyespor, geçen sezonda Sorgun Belediyespor forması giyen forvet Ertuğrul Yalman ile imza attılar.

Defansın göbeğini güçlendirmek isteyen Silifke temsilcisi Kepez Belediyespor, Fraport-Tav Antalyaspor, Kemerspor, geçen sezon Anadolu Üniversitesi forması giyen stoper Oğuzhan Kolak ile anlaşarak defansı emin ellere teslim etti.

Silifke temsilcisi kale sorununu da çözdü. Dış transferde İttifak Holding Konyaspor, Başakspor, Karaman Belediyespor, Mut İdman Yurdu ve geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor forması giyen kaleci Osman Boz ile 1 yıllık anlaşma yaptı.

Dış transferde imza attırılan son isim daha öncede Silifke forması giymiş olan Murat Ayaz ile anlaşama sağlandı. Ayaz daha önce  Yeni Hayrabolu, Kardemir Karabükspor, Bartınspor, Yeni Cebecispor, 1926 Bulancakspor, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor, Tarsus İdman Yurdu ve geçen sezon Lüleburgazspor formasını terletmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA