450 KİLOMETRE UZAKTAKİ BAHADIN’A MEZİTLİ’DEN TEKNİK DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

450 KİLOMETRE UZAKTAKİ BAHADIN’A MEZİTLİ’DEN TEKNİK DESTEK


 

Haber Merkezi

Yozgat’ın şirin kasabası Bahadın’a Mezitli Belediyesi teknik ve sosyal işler personelleri destek olacak. Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir’in daveti üzerine; Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Vakkas Kılınç, İmar ve Şehircilik Müdürü Arzu Bitigen Saylam ve Şehir Plancısı Nupelda Bedirhanoğlu’ndan oluşan ekip, yaklaşık 450 kilometre uzaklıktaki Bahadın’a teknik bir gezi düzenledi. Başkan Bozdemir’den, bölgenin yapısı ve gerçekleştirmek istedikleri hedefler konusunda bilgi alan Mezitli ekibi, gerekli teknik ve görsel bilgileri topladı. Mezitli Belediyesi İmar Şehircilikve Plan-Proje Müdürlüğü çalışanları topladıkları bilgiler ışığında Bahadın’ın hakkında teknik bir rapor hazırlayarak uygulanabilir proje hazırlayacaklar.

‘SOSYAL, KÜLTÜREL VE TEKNİK İŞ BİRLİĞİ YAPABİLİRİZ’

Mezitli’nin heyecanını Bahadın gibi güzel bir beldeye taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Vakkas Kılınç, “Kişisel bir tanışıklıkla başlayan ilişkimiz büyük bir iş birliğine doğru gidiyor. Sosyal, kültürel ve teknik olarak büyük bir iş birliği yapabiliriz” dedi.

‘BAHADIN’DA BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAŞANACAK’

Bahadın’ın Anadolu’nun ortasında bakir bir kasaba olduğunu ifade eden Mezitli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Arzu Bitigen Saylam, “Kış aylarına nazaran yaz aylarında nüfusu daha da artan şirin bir ilçemiz olduğundan, yapılabilecek çok fazla şey var. Ekibimizle birlikte burayı gördüğümüzde planlama açısından büyük heyecan duyduk. Çok güzel işler olacağına inanıyorum” diye konuştu.

‘PİLOT BİR UYGULAMA HALİNE GELECEKTİR’

Mezitli’nin yakaladığı başlarılar ve insana dönük çalışmalar nedeniyle sadece Türkiye içerisinde değil, dünyanın pek çok kentinin ilgi alanında olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı değerlendirmede, “Bahadın gibi küçük ama şirin bir ilçemizden bu yönde bir talep gelince hemen teknik arkadaşlarımızı buraya yönlendirdik. Arkadaşlarımızın teknik olarak çok iyi işler çıkaracağımıza inanıyorum. Mezitli’deki güzellikleri Bahadın’a taşıyarak yapılacak çalışma, önümüzdeki süreçte pek çok yerde pilot bir uygulamaya dönüşebilir” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA