TARSUSLU VALİ YARDIMCISI DEHŞET SAÇTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUSLU VALİ YARDIMCISI DEHŞET SAÇTI!


 

Tarsuslu Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tarafından dün gece çıkan tartışma sonrası Adana’da öldürülen avukat kardeş Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat’ın cenazeleri Tarsus’ta defnedilecek.

Tarsuslu Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın annesi ve kardeşini silahla vurarak öldürdü. Olayının yaklaşık 20 milyon lira değerindeki miras tartışmasından kaynaklandığı iddia edildi. Polat'ın anne ve kardeşinin babaları hakkında ‘akli dengesinin yerinde olmadığına’ dair rapor aldıkları da öğrenildi.

Hatay Vali Yardımcısı Polat’ın, Adana’da yaşayan ailesinin evine gelerek bugün görülecek miraslık tarla davası öncesi aile bireyleriyle konuştuğu sırada çıkan tartışmada anne İkbal ve kardeşi Altuğ Polat’ı öldürmesinin ardından çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre, avukat kardeş Altuğ ve anne İkbal Polat arsa, ev ve bankada bulunan paralarla birlikte ortalama 20 milyon lira değerindeki mirasın paylaşılması için bir araya geldi. Vali Yardımcısı Polat, daha önce iddiaya göre kardeşi Altuğ'a, "Sen bekarsın, ben evliyim. Bu malları benim üzerime yapalım" dedi. Dün de bu konuları konuşmak üzere ailesinin evinde bulunan Tolga Polat, çıkan tartışma sonucu önce annesi İkbal Polat’ı ardından evden kaçmaya çalışan kardeşi Altuğ Polat’ı silahla vurdu.

Öte yandan, anne ve oğlunun babaları Şeref Polat hakkında ‘akli dengesinin yerinde olmadığına’ dair rapor aldıkları öğrenildi.

Olayın ardından Vali Yardımcısı Polat adliyeye sevk edilirken, Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat’ın naaşının, Mersin’in Tarsus ilçesinde Hacı Hamzalı köyündeki aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA