MİNİKLER SAHAYA İNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİKLER SAHAYA İNDİ


 

ALİ ŞANLI

Yenişehir İdman Yurdu, 2020-2021 sezonu için pandemi sonrası ilk idmanını yaptı. Tüm dünyada yaşanan salgından spor kulüpleri de etkilenmiş başta alt yapı kulüpleri uzun süre futboldan uzak kalmıştı. Aylar sonra normalleşme sürecinden alt yapı kulüpleri de nasibini aldı. Tekrar futbola dönen alt yapı denilince ilk akla gelen kulüplerden olan Yeni Şehir İdman Yurdu Özgecan Tesislerinde top başı yaptı.

“TEDBİR ALARAK SAHAYA ÇIKIYORUZ”

Yenişehir İdman Yurdu Kulüp Başkanı ve Baş Antrenörü Bülent Alıcı, ilk antreman öncesi yaptığı açıklama ile sporcu velilerine güven verdi. Alıcı, “Pandemi sonrası ilk idman bizim için ve sporcu yakınları için çok zor olacağını biliyorduk. Sosyal mesafem ve bir takım önlemlerle sporcularımızın öncelikle sağlığını korumaya çalışıyoruz. Pandemi öncesi 1. Amatör kümede 2004-2005 doğumlu çocuklarımızla mücadele etmeyi kararı almıştık. Gençlere güvendiğimizi, onlarında bunu çok iyi değerlendireceğini düşünüyorduk. U 17 liginde ise mücadele edeceğimiz, Mersin şampiyonu olup Türkiye şampiyonasında final oynamayı planlamıştık. Kısaca Bu sezon tüm yaş kategorilerinde her yaş gurubunda adımızdan söz ettirmek hedefimizdi. Belki bu başarıları pandemi biraz ertelememize neden oldu. Ama asla hedeflerimizden vazgeçmedik. Kulübümüzde yaklaşık 400-500 civarında sporcumuz var. Pandemi sonrası alınması gereken önlemler sonrası daha da büyüyerek Mersin’in en büyük sporcu ordunsa sahip olacağımıza inanıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA