İÇ TRANSFER TAMAM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇ TRANSFER TAMAM!


 

İçel İdman Yurdu’nda iç transfer tamam gibi! Kırmızı-Lacivertliler 14 futbolcu ile sözleşme yenileyerek tola devam kararı aldı.

ALİ ŞANLI

Tarihinde ilk defa 3’ncü ligde mücadele edecek olan İçel İdman Yurdu, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haftalar önce ilk olarak teknik adam İbrahim Gök ile sözleşme yenileyen Kırmızı-Lacivertliler, transfere bayrama arası verse de bayram sonrası iç transferde atağa kalktı. Kulüp; geçen sezon Kırmızı Lacivertli formayı terleten Doğukan Özkurt, Gürhan Özdemir, Mahmut Metin, Ekrem Aydemir, Hakkı Tosun, Samet Diler, Ayberk Tuncer, Burak Bilgen, Fazlı Ayan, Burak Altıntaş, Aslan Gök, Ömer Önder, Sertaç Güzel ve Barış Civelek ile sözleşme yeniledi.

SIRA DIŞ TRANSFERDE

İç transferi büyük ölçüde tamamlayan İçel İdman Yurdu, dış transfer çalışmalarına da başlama hazırlığında. 3’ncü ligde şampiyonluğu hedefleyen Mersin temsilcisi, dış transferde daha önce görüştükleri oyuncularla masaya oturmaya hazırlanıyor. Anlaşmayı düşündükleri oyuncuları Mersin’e davet edecek olan İçel İdman Yurdu anlaşma zemini arayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA