ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI


 

2’nci Lig Beyaz Gurupta mücadeleden 28 haftada topladığı 43 puan ile ligi 7’nci sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu’nda tüm gözler kongrede! İlk toplantıda çoğunluğu sağlayamayan camia 13 Ağustos’ta yeniden buluşacak!

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu'nda olağanüstü kongre yapılamadı. Tarsus Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan toplantı yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile ertelendi. Başkanını arayan Sarı Lacivertli kulüp 13 Ağustos'ta aynı yer aynı saatte toplanacak. Bu defa çoğunluluğa bakılmadan yapılması planlanan kongre yapılacak.

Eylül ayı içinde başlayacak lig öncesi bu kongre Tarsus İdman Yurdu'nun geleceğin belirleyecek. Rakipleri oyuncu transferlerine başlarken Tarsus İdman Yurdu'nun kongre yapamaması futbol severlerden tepki ile karşılandı. Tarsus İdman Yurdu kongrede başkanını seçmesi durumunda zaman kaybetmeden iç ve dış transfere ağırlık vermesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA