TARSUS’TA BELEDİYEDEN OSB’YE TAM DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA BELEDİYEDEN OSB’YE TAM DESTEK


 

GİZEM EKİCİ

Tarsus Belediyesi’nin 2020 Yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.Birleşimi Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın yönettiği oturum ile geçekleştirildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 10 bini aşkın kişinin istihdam edileceği Tarsus Organize Sanayi bölgesinin kısa sürede tamamlanması için tüm desteği vereceğini açıkladı.

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde 100 dönümlük bir yer aldıklarını anımsatan Bozdoğan, bunun Aralık ayının sonuna kadar taksitlerinin tamamen bitirilmesini sağlayacağını açıkladı. “İnşallah 10 bin kişiden fazla kişiye iş kapısı olacak bu yerin bir an önce açılması için umut verici, sevindirici gelişmeler var” diyen Bozdoğan, “Bu gelişmelerde tüm dönümlerin satıldığına dair, 2.etabında başlayacağına dair, bunlar Tarsus adına gerçekten çok önemli. TESKİ’de de sona gelindi. Artık önümüzdeki hafta Pazartesi’den itibaren mazeret yok, hiçbir şey yok tamamen sahada olacaklar ve her türlü çalışma başlamış olacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA