HAYIRSEVER İŞ İNSANI 300 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYIRSEVER İŞ İNSANI 300 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITTI


 

Hayırsever İş İnsanı Mehmet Aydın Kırtay, Kurban Bayramı’nda yaklaşık 300 dar gelirli aileye kurban eti dağıttı. Kurban Bayramı’nın özünde yardımlaşma ve paylaşmanın yer aldığına dikkat çeken Kırtay, “Özellikle bu yıl korona virüsten dolayı dar gelirli ailelerin yükü daha da arttı. Bende maddi gücüm el verdiği kadar bu kardeşlerimize destek de bulunmaya çalıştım” dedi.

Mersin’in Yenişehir İlçesinde faaliyet gösteren ‘Memet Et Şarküteri ‘sahibi İş İnsanı Mehmet Aydın Kırtay, Kurban Bayramı’nda 2 büyükbaş hayvan kestirerek, kurban kesemeyen 300 dar gelirli aileye kurban eti dağıttı.

“KURBAN BAYRAMI’NIN ÖZÜNDE PAYLAŞMA VARDIR”

Bayramların milli birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu vurgulayan İş İnsanı Kırtay, “Yardımlaşma ve paylaşma bizim hem dinimizde hem de kültürümüzde vardır. Bunu her yıl yapmaya gayret gösteriyorum. Özellikle bu yıl korona virüsten dolayı dar gelirli ailelerin yükü daha da arttı. Bende maddi gücüm el verdiği kadar bu kardeşlerimize destek de bulunmaya çalıştım. Allah’a şükürler olsun ki her yıl olduğu gibi bu yılda kurban kestirmek nasip oldu. Kurban kesmeyi nasip eden Allah´a binlerce şükürler olsun. Kurban Bayramı’nın özünde yardımlaşma ve paylaşma vardır. Kurban keserek Allah'a yaklaşan kişi, kestiği kurbanların etlerini paylaşarak aynı zamanda hiç tanımadığı insanlarla da yakınlaşmayı ve gönül köprülerini inşa etmeyi amaçlamış olur. Türk Milleti olarak tarih boyunca birlik olmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini hep gösterdik ve Kurban Bayramı vesileyle de bir kez daha göstermiş oluyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Metin - Tarih : 4/8/2020 - 20:58:53
    Allah sizin gibi hayır severlerin sayisini artırsın inş


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA