VİRÜS MERSİN’DE BAYRAM ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VİRÜS MERSİN’DE BAYRAM ETTİ!


 

Koronavirüs ile mücadelede bayram nedeniyle ikinci dalga korkusu yaşanırken Mersin’de tatilcilerle dolan sahil endişeye neden oldu!

SERKAN TULTAK

Dört günlük Kurban Bayramı nedeniyle Mersin sahilleri tatilcilerle dolup taşarken, pandemi kuralları alt üst oldu. Sahillere akın eden vatandaşlar sosyal mesafeye dikkat etmezken, birçok vatandaşında maske takmadığı görüldü.

Korona virüs vakalarının arttığı riskli illerden Mersin’e çok sayıda vatandaş gelirken, “Virüs Mersin’de adeta bayram etti” dedirtti.

Maske takma zorunluluğu getirilen komşu iller Adana ve Hatay’dan gelen tatilciler dikkat çekerken, özellikle vaka sayısının yüksek olduğu Konya, Karaman, Kayseri’den de Mersin’e ilgi yoğun oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da, “Virüs sahillere indi” paylaşımı tehlikenin geldiği noktayı anlatırken, iller arası sınırlamaların olmaması Mersin’i de tatil nedeniyle tercih edilen illerin başına koyarken, gözler şimdiden bayram sonrası  açıklanacak vaka sayılarına çevrildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Zafer ünlücömert - Tarih : 4/8/2020 - 10:00:31
    Biz mersinli olarak bu bayramda korkudan bir yere gidemedik fakat insanlar sokakta yatma pahasına buralara geldiler.Sayin yetkili merciler keşke bu bayramda sehirler arasi seyahati kısıtlamış olsaydı.Dogru zamanda doğru karar olurdu büyük eksik.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA