BAŞKAN GÜLTAK, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN GÜLTAK, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI


 

Başkan Gültak; Kurban Bayramı dolayısıyla, belediye tarafından 20 farklı bölgeye kurulan ücretsiz kurban kesim yerlerini ziyaret etti, buralarda dini vecibelerini yerine getiren vatandaşlarla bayramlaştı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kurban Bayramı boyunca, belediyenin, ilçe sınırları içerisinde kurduğu modern ve ücretsiz kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşların bayramını kutladı, güzel ve hayırlı bir bayram yaşamaları dileklerini iletti. Karşılaştığı çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Gültak, onlarla şakalaştı, bayramlarını kutladı.

VATANDAŞLARDAN, BAŞKANA YOĞUN İLGİ

Ziyaretlerinde, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Gültak, modern, hijyenik ve dini hükümlere uygun olarak hazırlanan kesim yerlerinde kurbanlıklarını kesen vatandaşlarla sohbet etti, hal hatırlarını sordu. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; “Kurbanlarımızı hem sağlıklı bir ortamda ve ücretsiz kestirdikten sonra, etlerimizi poşetlere koyup evimizin yolunu tutuyoruz. Geçmiş yıllarda zor şartlar altında kesim yapabiliyorduk. Hizmetten çok memnun kaldık. Başkanımız Gültak’a ve görevli personele teşekkür ediyoruz" dediler.

“AKDENİZ HALKI, HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; Akdeniz ilçesinde; geçen sene 7 olan kurban kesim yerlerinin sayısını bu sene 20’ye çıkardıklarını belirterek, “Vatandaşlarımız için hazırladığımız kesim yerlerinin hepsini tek tek gezdim. Halkımız gerçekten çok memnun. Vatandaşımızla da bayramlaşmış oldum. Bu hizmetler Akdeniz’e çok yakışıyor. Bu hizmetlerin çok daha güzellerini de ilerleyen yıllarda yapacağız. Kurban Bayramı, çok önemli bir bayram. İnsanlarımızın; ücretsiz, temiz, hijyenik bir ortamda kurbanlıklarını kesmelerini sağlıyoruz. İnsanlarımız da gönül rahatlığıyla etlerini evlerine götürüyorlar. Tüm Akdeniz’in, Mersin’in, Türkiye’nin ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı mübarek olsun” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA