KENT PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMADA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KENT PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMADA BULUŞTU


 

Vali Ali İhsan Su, Kurban Bayramı münasebetiyle Kültür Merkezi Şeref Salonu’nda düzenlenen törende kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

GİZEM EKİCİ

Vali Ali İhsan Su, Kurban Bayramı münasebetiyle Kültür Merkezi Şeref Salonu’nda düzenlenen törende kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine; Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Cengiz Gökçel, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mülkî ve askerî erkân, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, vatandaşlar ile basın mensupları katıldı.

Şeref Salonu girişinde misafirleri ile maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak  bayramlaşan Vali Ali İhsan Su, daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştiren çok özel günler olduğuna işaret ederek, özellikle bu günlerde büyüklerin duasını almanın küçükleri mutlu etmenin çok önemli olduğunu ifade etti.

Konuşmasının devamında bayramı pandemi kurallarına riayet ederek geçirmenin önemine dikkat çeken Vali Su; "Özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edelim. Sevdiklerimizi telefonla arayalım, onların gönüllerini o şekilde alalım. Bayramı bayram tadında güzel geçirmek için hepimizin sağlığı çok önemli.  Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan  rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyor, tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde  gerçekleştirilen bayramlaşma töreni Vali Ali İhsan Su’nun programa katılanlarla yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA