ŞEHİTLİKTE HÜZÜNLÜ BAYRAMLAŞMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİTLİKTE HÜZÜNLÜ BAYRAMLAŞMA


 

Mersin’de Kurban Bayramı dolayısıyla Akbelen Şehir Mezarlığı içindeki şehitlikte düzenlenen bayramlaşma töreninde duygusal anlar yaşandı. Şehit ailelerinin, evlatlarının mezarı başındaki hüzünlü anlarını paylaşan Vali Ali İhsan Su, şehit aileleri ile yakından ilgilenerek acılarına ortak oldu.

Haber Merkezi

Mersin Valiliği tarafından Mersin Şehitliğinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, ilçe belediye başkanları ve kent protokolü ile şehit yakınları katıldı. Şehit ailelerinin, evlatlarının mezarları başında gözyaşları içinde dualar ettiği törende, İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Müftü Şaban Kondi'nin şehitler için yaptığı duanın ardından Vali Su, Tuğamiral Kireçtepe ve Başkan Seçer ile protokol üyeleri, şehit mezarlarını tek tek gezerek kırmızı karanfiller bıraktı. Şehit aileleri ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Su, onların acılarına ortak oldu.

Evlatlarının mezarları başında dua okuyan şehit aileleri törende hüzünlü anlar yaşarken, ziyarette sosyal mesafe ve maske takma kurallarına dikkat edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA