MESKİ EKİPLERİ BAYRAMA HAZIR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ EKİPLERİ BAYRAMA HAZIR


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramında kurban kesim yerlerinin içme ve kullanma ihtiyacını karşılamak için içme suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamladı.

MESKİ, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçeleri başta olmak üzere kentin tüm ilçelerinde bulunan kurban kesim yerlerinin içme suyu bağlantılarını gerçekleştirdi. MESKİ ekipleri, kesimhanelerde çalışanların ve kurban sahiplerinin hijyenik ve sağlıklı koşullara kavuşması için kesim yerlerine içme suyu hizmeti veriyor.

MESKİ Genel Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kurban Bayramının kentimizde sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşanması adına tüm tedbirlerimizi alarak, kurban kesim yerlerinin içme suyu hattı bağlantı çalışmalarını yaptık. Böylece vatandaşlarımıza uygun koşullar oluşturuyoruz. Çalışmalarımızla kurban kesim alanında bulunan çalışanlar ve kurban sahipleri içme suyu sıkıntısı yaşamayacak. Ayrıca, Kurban Bayramı süresince ekiplerimiz, olası arıza ve kesintilere karşı, kentin tüm noktalarında hazır halde bulunacak” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA