VALİ ALİ İHSAN SU’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ ALİ İHSAN SU’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kurban Bayramı’nı yayınladığı mesaj ile kutladı. Vali Su mesajında; “Yüce Milletimizin özünde var olan birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da pekiştiği, sevgi ve saygı atmosferinin hâkim olduğu, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma hasletlerinin en güçlü şekilde yaşatıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu yıl bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle bayramı, virüsün yayılmasına karşı verdiğimiz mücadelenin sekteye uğramaması için temizlik, maske ve mesafe kurallarına azami ölçüde uyarak geçirmemiz hayati önem taşımaktadır.

Kurallara uyarak güzel bir bayram geçirmek dileğiyle tüm Mersinli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek bayramın bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA