MERSİN’DE ÜST DÜZEY GÜVENLİK TOPLANTISI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ÜST DÜZEY GÜVENLİK TOPLANTISI!


 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Mersin’de güvenlik toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, güvenlik toplantısına katılmak için Mersin’e geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana’da katıldığı güvenlik toplantısının ardından akşamüzeri Mersin’e geldi. Mersin Valiliğine gelen Bakan Soylu’yu, Vali Ali İhsan Su ve il protokolü karşıladı. Burada Valilik Şeref Defterini imzalayan Soylu, daha sonra toplantı salonuna geçerek güvenlik toplantısına başkanlık etti.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya; İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kd. Albay Oğuz Bavbek ve İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Necip Çarıkçıoğlu ile diğer ilgililer katıldı. Toplantıda, Bakan Soylu yetkililerden bilgi aldı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA