“KENTE MARKA OLUŞTURMAK İSTİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KENTE MARKA OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”


 

Mersin’in artık profesyonel ligde takımı olduğunu söyleyen İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, “En büyük eksikliğimiz, tesis. Alt yapımızı kurmak için kalabileceğimiz bir tesise ihtiyacımız var. Tesisleşmek, kentte marka oluşturmak istiyoruz” dedi.

ALİ ŞANLI

3’üncü Lig’e çıkan İçel İdman Yurdu yönetimi, Mersin İdman Yurdu’nun ruhunu yaşatacaklarını söyledi. Kemik kadrolarını koruyarak yeni sezonda takviyelere devam edeceklerini belirten İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, “Tesisleşmek, kentte marka oluşturmak istiyoruz. Alt yapımızla sağlam adımlarla temel oluşturalım” diye konuştu.

“MERSİN'İN ARTIK PROFESYONEL LİGDE BİR TAKIMI VAR”

Mersin İdman Yurdu’nun geldiği durumun herkes için üzücü olduğunu söyleyen Saltık, “Gönül isterdi ki Mersin İdman Yurdu daha iyi kategorilerde olsun. Biz 3 yıldır Mersin futboluna böyle bir giriş yaptık. Geçen sene bir bütünleşme meydana geldi. Mersin İdman Yurdu ismini yaşatmak adına İçelspor olan adımızı İçel İdman Yurdu yaptık. Bu oluşturduğumuz birliktelik yavaş yavaş meyvesini vermeye çalıştı. Şu an 3'üncü Lig’deyiz. Mersin'in artık profesyonel ligde bir takımı var. İnşallah önümüzdeki süreçte daha iyi yerlere gelir, Mersin İdman Yurdu ruhunu devam ettiririz” dedi.

“HER SENE ÜZERİNE KOYA KOYA İLERLEYECEĞİZ”

Hedefi olan bir takım inşa edeceklerini söyleyen Saltık, “Her sene üzerine koya koya ilerleyeceğiz. Sağlam adımlarla, güçlü alt yapı ile hedefe yürüyeceğiz. En büyük eksikliğimiz, tesis. Alt yapımızı kurmak için kalabileceğimiz bir tesise ihtiyacımız var. Tesisleşmek, kentte marka oluşturmak istiyoruz. Alt yapımızla sağlam adımlarla temel oluşturalım” diye konuştu.

“EL ELE OLALIM, BÜTÜNLEŞELİM, BİRLİK OLALIM”

“El ele olalım, bütünleşelim, birlik olalım” diyen Saltık, “Birbirimizi eleştirelim ama faydalı eleştiriler yapalım. Doğrunun yanında olalım. Taraftara, kente bu takımın arkasında durma çağrısı yapıyorum. Bu takımı kucaklasınlar, benimsesinler. Biz İçel İdman Yurdu olarak Mersin İdman Yurdu ruhunu yaşatmaya söz veriyoruz. Bugüne kadar bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda da desteklerini bekliyoruz. Biz bu takım için iyi olan her şeyi düşünmek zorundayız. Hocamızla başarılı bir sezon geçirdik. Sonuç olarak şu an 3'üncü ligdeyiz. Kemik kadromuzu koruyup yeni takviyelerle yeni sezona hazırlanacağız” sözlerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA