GÖZ ÖNÜNDE DEĞİLLER AMA BÜYÜK İŞLER YAPIYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZ ÖNÜNDE DEĞİLLER AMA BÜYÜK İŞLER YAPIYORLAR


 

Haber Merkezi

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Teknopark firmalarının ekonomideki rollerinin, etkinliğinin ve tanınırlılığının artırılabilmesi adına teknoparktaki firmaları ziyaret etti. İlk etapta 6 firmanın çalışmalarını yerinde inceleyen Kızıltan, bir sonraki görüşmelerin de ise 5 firmamızı ziyaret etti.

Önümüzdeki süreçte de peyderpey firma ziyaretlerini sürdüreceğini ifade eden Kızıltan’a Mersin Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz eşlik etti.

Kızıltan “Mersin’de pek göz önünde olmayan ama çok önemli işler yapıp çok önemli ürünler üreten, dünyada söz sahibi olmaya aday çok dinamik firmalar bulunmaktadır. Çok genç ve zeki girişimciler tarafından kurulmuş ve işletilmekte olan bu firmaları Mersin’e, Türkiye’ye ve hatta Dünya’ya tanıtıp önlerini açmak boynumuzun borcudur. Kızıltan ayrıca, Mersin Teknoparkı uzun yıllardır yöneten ve bu firmalarla adeta çocukları gibi ilgilenen Teknopark Genel Müdürü sayın Özgür Durmaz hanıma da özellikle teşekkür ederim dedi.

Mersin Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz ise Başkan Kızıltan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaretlerinin Teknopark firmaları için son derece önem arz ettiğini dile getiren Durmaz, her türlü işbirliği içinde olmaktan memnuniyet duyacaklarının altını çizdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA