İÇEL STADINI ARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL STADINI ARIYOR


 

3’üncü lige çıkan İçel İdman Yurdu, bu sezon Koray Aydın Stadı’nı kullanıp, Mersin Stadı’nı alternatif olarak kullanmak istiyor.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör ligden şampiyon olarak 3’ncü lige çıkan İçel İdman Yurdu stadını arıyor. Geçen sezon tüm maçlarını Mersin Stadı’nda oynayan İçel İdman Yurdu bu sezon Mersin stadını alternatif olarak kullanmak istiyor. Statü gereği Kulüpler Türkiye Futbol Federasyonuna 2 stat bildirilmesi gerekiyor. İçel İdman Yurdu ilk oynayacağı stat olarak Koray Aydın Stadı’nı düşünürken alternatif olarak Mersin Stadı gündemde.

Kırmızı Lacivertli ekibin Koray stadını kullanması durumunda stat içinde birçok değişikliğe gitmesi gerekiyor. Koray Aydın stadının şuan ki fiziki şartları profesyonel ligi kaldıracak durumda olmadığı biliniyor. Futbolcuların ve hakemlerin aynı yerden sahaya çıkmalarından protokol tribününe kadar stat da birçok şeyin değişmesi gerekiyor.

Mersin stadında ise tüm şartların uygun olması İçel İdman Yurdu’nun tekrar bu stadı ilk tercih olarak kullanması zorunlu olarak gündem gelebilir. Mersin stadının tek eksi yanı stada ulaşım olarak görünüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA