NÜKLEER TEHLİKEYİ DURDURMAK İÇİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NÜKLEER TEHLİKEYİ DURDURMAK İÇİN!


 

Yaşamsal tehlikeye dikkat çekmek için Mersin Nükleer Karşıtı Platform, 24 Temmuz Cuma günü saat 17’de, Özgür Çocuk Parkı’nda basın açıklaması düzenleyeceklerini duyurdu.

Haber Merkezi

Mersin Nükleer Karşıtı Platform’u (NKP); 24 Temmuz Cuma günü saat 17’de, Özgür Çocuk Parkı’nda bir basın açıklaması düzenleyeceklerini duyurdu.

Açıklama öncesi bir açıklama yapan NKP Dönem Sözcüsü Aycan Özkan, “Bilindiği üzere uzun süredir gündemden uzak olan Iğdır/Kars sınırının 16 km içerisinde olan Metzamor Nükleer Santrali bugünlerde Azerbaycan-Ermenistan çekişmesiyle gündeme geldi. Azerbaycan hükümeti, Ermenistan’ı Metzamor Nükleer Santralini bombalamakla tehdit etti. Metzamor Nükleer Santrali’nin çevreye verdiği zararlar yüklenici firma olan ROSATOM tarafından sürekli gizlenmeye çalışıldı. Ancak görüldü ki iki ülke arasında yaşanan gerginlik tehlikeyi hiç olmadığı kadar öne çıkardı. Bu yaşamsal tehlikeye dikkat çekmek ve başımıza bir kez daha nükleer felaket getirecek bu tehdidi protesto etmek için basın açıklaması yapacağız. Herkesimden duyarlı herkesi bu eyleme davet ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA