DEMİR REKORTMEN ATLETLERİ KABUL ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEMİR REKORTMEN ATLETLERİ KABUL ETTİ


 

Haber Merkezi

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Olimpik Deneme Müsabakalarında büyük başarı elde eden Mersinli milli atlet Sinan Ören ve Mikdat Sevler'i kabul etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl müdürlüğü makamında gerçekleşen ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ve Türkiye Atletizm İl Temsilcisi Halil Oğuz 'un eşlik ettiği kabulde, rekortmen sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını dilEDİ. Demir, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Sporcu Eğitim Merkezine küçük yaşlarda spora başlayarak aldığı başarılarla önce Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) bünyesine daha sonraki başarıların ardından Olimpik kadroda yer alan rekortmen milli atletlerimiz Sinan Ören ve Mikdat Sevler'i almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan'ın rekortmen sporculara küçük birer hediye takdim etmelerinin ardından kabul sona erdi

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 300’e yakın sporcunun katılımıyla 18-19 Temmuz tarihlerinde Ankara’da yapılan 2020 sezonunun ilk açık saha yarışması olan Olimpik Deneme Müsabakaları'nda;

Mersinli milli atlet Sinan Ören, 300 metrede kırdığı büyükler ve U23 Türkiye rekorlarının yanı sıra 2016 yılında Ramil Guliyev'in 32.61 ile kırdığı 300 metre rekorunu 32.46 ‘lık derecesi ile geçerek yeni büyükler ve U23 Türkiye Rekoru ve müsabakaların ikinci gününde Büyüklerde ilk kez koşulan 300 metre engellide 34.93’lük performansıyla en iyi derecenin sahibi oldu.

Mersinli milli atlet Mikdat Sevler ise 110 metre engellide kendisine ait büyükler rekorunu egale etme başarısı gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA