+1 KAFE, İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

+1 KAFE, İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI


 

Haber Merkezi

Dünya +1 ile daha güzel sloganı ile Tarsus Belediyesi tarafından Öğretmenler Mahallesi’nde yapılan ve geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen +1 Kafe ilk ziyaretçilerini ağırladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Down sendromlu ve engelli bireylere hizmet vermesi için projelendirdiği ve geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği +1 Kafeyi Özel Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ziyaret etti.

Öğretmenleri eşliğinde +1 Kafede Tarsus Belediyesinin görevlileri tarafından ağırlanan Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri kendilerine ikramda bulunan görevlilere alkışlar çalarak teşekkürlerini sunarlarken oldukça güzel vakit geçirdiler.

Çeşitli aktivitelerin düzenleneceği ve engelli bireylerin zihinsel gelişimine katkıda bulunacak ortamın da sağlandığı +1 Kafeyi ziyaret eden Özel Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Faruk Turkay; Down sendromlu ve engelli bireylere hizmet verecek olan böylesine güzel bir merkezi açan başta Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a ve buranın açılışında emeği geçene herkese teşekkür ederiz. Çocuklarımızın gelişimi için çok faydalı bir yer oldu. Çeşitli aktivitelerimizi bundan sonra burada yapmak istiyoruz. Tekraren öğrencilerimiz adına emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA