KAFALAR KARIŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAFALAR KARIŞTI


 

İstifası AKP’liler tarafından şaşkınlıkla karşılanan Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Şahin Özturan sessizliğini korurken; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, rutin bir görev değişikliği diyerek iddiaları reddetmesi kafaları karıştırdı.

Haber Merkezi

Uzun süredir Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile sorun yaşadığı iddia edilen Başkan Yardımcısı Zafer Şahin Özturan’ın istifasını AKP’liler şaşkınlıkla karşıladı.

Konuyla ilgili rutin bir görev değişimi olduğunu belirten Gültak, Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Zafer Şahin Özturan’ın yerine Aydın Eğin’in; Sabahattin Yeşiloğlu’nun yerine de Gökmen Akyürek’in görevlendirildiğini açıkladı.

“DEĞİŞİMLER DEVAM EDECEK”

Akdeniz Meclisi’nde daha önce açıklama yaptığını ifade eden Gültak, “Belediyemizdeki yapının daha işlevsel hale gelmesi ve taze kan ile bu yapının güçlendirilmesi adına, yılda en az 2 defa başkan yardımcılarımızı değiştireceğimi ve Meclis üyelerimizi dönüşümlü olarak başkan yardımcılığı görevine getireceğimi söylemiştim. Akdeniz ilçemizde yaşayan her kesimin temsil edilmesini sağlamak için bu görev değişimini yapıyorum” ifadelerini kullandı.  Önümüzdeki günlerde de başka değişimlerin yaşanılacağının sinyalini veren Gültak, “Zafer Şahin Özturan arkadaşımızın da görevinden ayrılması, bu rutin değişimin bir sonucudur. Ne Akdeniz Belediyesi’nde ne de çalışma ve Meclis üyesi arkadaşlarımız arasında herhangi bir anlaşmazlık veya uyuşmazlık söz konusu bile değildir” şeklinde konuştu.

Gültak’ın açıklamasının ardından bir açıklama yapmayan Özturan’ın da iddialara yanıt verip vermeyeceği merak konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA