HAZIRLIKLAR BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesine geçen eski adıyla Volhent Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon için 68’ler Ormanı’nda kros çalışmalarına başladı.

ALİ ŞANLI

Kısa sürede büyük başarıya imza atan, geçen sezon Türkiye Hentbol Federasyonu 2. Ligi’nde mücadele eden Volhent Spor Kulübü, yeni sezona isim değişikliği ile giriyor. Lig ve sporcu haklarını tamamını Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne devrederek, 2020-2021 Hentbol Sezonu’nda 2. Lig’de şampiyonluk için mücadele edecek. Tümüyle Mersin’li genç sporculardan kurulu olan ekip Büyükşehir’in bünyesine geçerek yeni sezonda hedeflerini büyütüyor.

İLK OLACAK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Şeçer'in talimatıyla ve Özgür Timur'un başkanlığında kurulan Mersin Büyük Şehir Belediyesi Spor Kulübü’nün adını uzun süre hafızalara kazıyacak olan Kadın Hentbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi spor kulübü tarihinde ilk kez Hentbol branşı olarak Kadınlar lig müsabakalarında yarışacak olan ekip, 68'liler Ormanı’nda kros çalışmaları ile sahaya indi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan deneyimli Atletizm Antrenörü Nezir Ergin ve Hentbol Antrenörü Ozan Kaya ile haftada dört gün kros çalışmaları yaparak Ekim ayında başlaması planlanan lig müsabakalarına eksiksiz katılarak çalışmalarını sürdürüyorlar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA