SİNAN ÖREN’DEN TARİHİ REKOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİNAN ÖREN’DEN TARİHİ REKOR


 

Mersinli Milli Sporcu Sinan Ören; 2016 yılında 32,61 ile kırılan 300 metre rekorunu, 32,46 ile geçerek yeni Türkiye rekortmeni oldu.

ALİ ŞANLI

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen pist sezonunun ilk yarışında Mersin TOHM Milli Sporcu Sinan Ören, 2016 yılında Ramil Guliyev'in 32.61 ile kırdığı 300 metre rekorunu 32.46’lık derecesi ile geçerek; yeni Büyükler ve U23 Türkiye Rekorunun sahibi oldu.

Ankara'da düzenlenen Olimpik Deneme Yarışmaları kapsamında 300m branşında yarışan sporcu Sinan Ören gerçekleştirmiş olduğu 32.46 saniyelik derecesi ile iki rekora birden imza attı. Mersin TOHM Milli Sporcusu Sinan Ören 32.61sn ile Ramil Guliyev'e ait büyükler rekorunu kırarken aynı zamanda 32.76 saniye ile Batuhan Altıntaş'a ait olan U23 rekoruna da yeniledi.

YENİ REKORUN SAHİBİ

Türkiye Atletizm Federasyonu da genç sporcunun başarısını sosyal medya hesabından duyurarak; “Pandemi önlemleri ile düzenlediğimiz pist sezonun ilk yarışında Sinan Ören, 2016 yılında Ramil Guliyev'in 32.61 ile kırdığı 300 metre rekorunu 32.46’lık derecesi ile geçerek yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Aynı zamanda bu derece ile U23 rekoru olarak da kayıtlara geçti. Sporcumuzu, antrenörünü ve kulübünü kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA