KRİZ KAPIDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KRİZ KAPIDA


 

İçel İdman Yurdu’nun 3’üncü lige çıkmasının ardından saha krizleri yeniden gündeme geldi.

ALİ ŞANLI

Mersin’in uzun bir aranın ardından profesyonel ligde takımı oldu. Bölgesel Amatör ligde mücadele eden İçel İdman Yurdu 3’ncü lige çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Ancak İçel İdman Yurdu’nun 3’ncü lige çıkması ile uzun zamandır tartışılan saha krizi de yeniden hortladı. Mersin’de ki tesis sorunu bu günlerde kulüpler tarafından tekrar masaya yatırıldı.

3’ncü lige çıkan İçel İdman Yurdu büyük bir ihtimalle Mersin Stadını kullanacak. Aynı stadı geçen yıl İdman Yurdu 1925 ekibi de kullanmıştı. Aynı sistem devam eder mi bilinmez ama spor kulislerinde maçların oynanacağı statlar ile ilgili büyük bir krizin kapıda olduğu konuşuluyor. Nedeni ise Meskispor’un da Mersin stadında oynamak istemesi olacak. Bunlara zaman zaman Süper Amatör ligde oynayan ekiplerinde aynı stadı kullanmak istemeleri, saha krizinin içinden çıkılmayacak hale gelmesinden korkuluyor.

TAKIMLAR HAZIRLIKLARA BAŞLIYOR

Bu arada Eylül ayı içinde başlaması planlanan lige hazırlıklarda yavaş yavaş başlıyor. 3’ncü ligde mücadele edecek olan İçel İdman Yurdu öncelikle hoca sorununu çözüp daha sonra iç transferi çözmeyi planlıyor. Bölgesel Amatör ligde bu sezon şampiyonluğu isteyen İdman Yurdu 1925’de güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk planladığı gelen bilgiler arasında.

Bölgesel Amatör ligde en çok oynayan ekiplerin başında gelen Meskispor’un yeni sezonda isim değişikliğine gideceği, ilk olarak güçlü bir kadro kurup hedefi olan bir ekip yaratmak olduğu konuşuluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA