KARAR ONLARA YARADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARAR ONLARA YARADI


 

Kadın futbol ligleri de tescillendi. Mersin ekiplerinden Mezitli Mercanspor, ligi topladığı 20 puan ile 5’nci, Mersin Camspor ise ligi 6’ıncı sırada tamamladı.

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu toplantısında, Covid-19 salgını nedeniyle kadın futbolu da tescil etti. Oynatılmamasına karar verilen 2019-2020 Kadın Futbol Ligleri Özge Kanbay Sezonu’nun tescili ile 8’nci gurupta mücadele eden Mersin ekipleri sezonu geride bırakmış oldu.

Kötü bir sezonu geride bırakan Mersin ekiplerinden Mezitli Mercanspor, ligi topladığı 20 puan ile 5’nci sırada tamamladı.

Ligin gediklisi Mersin Camspor da kötü sezon geçiren kulüplerden. Ligde oynan 12 haftada 12 puan toplayabilen Mavi Beyazlı ekip, ligi 6’ncı sırada tamamladı. Tarsus temsilcisi ise 11 maçta 5 puan toplayabildi. 11 haftada tek galibiyet alabilen Tarsus ekibi ligi 7’nci sırada tamamladı. Ligde en büyük hayal kırıklığı Mersin Gençlerbirliği’nden geldi. Ligde oynadığı 12 haftada galibiyetle tanışamayan Mersin Gençlerbirliği 2 gol atarken, kalesinde 67 gol gördü. Mersin ekiplerinin ligdeki durumlarına bakıldığında salgın sonrası alınan kararı kulüplerin imdadına yetişmiş oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA