YOLUN ÇOK BAŞINDAYIZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOLUN ÇOK BAŞINDAYIZ


 

2014 yılında Ertan Öztürk tarafından kurulan Kadir Efe Spor, alt yapıda tarih yazıyor.

ALİ ŞANLI

U19 liginde şampiyon olarak 1’nci Amatör Lige çıkan Kadir Efe Spor, alt yapıdan yetişen oyuncularla başarı çıtasını her geçen gün yükseltiyor. Ertan Öztürk yönetiminde Ali Altınbaşak ve Mert Ünel hocalarla alt yapıya ağırlık veren kulüp, çalışmalarının meyvesini alıyor.

Mersin temsilcisi şampiyon olurken alt yapıdan 6 oyuncu ile maçlara çıktıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Ertan Öztürk, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. Öztürk, “Çok iyi bir ekiple kısa sürede büyük başarıya imza attık. Hocalarımın özverili çalışmaları, yetenekli genç oyuncuları bulmaları başarıyı getirdi. Kulübümüz kurulalı kısa süre olmasına rağmen Mersin’de bir çok kulübe sayısız oyuncu verdik ve vermeye devam edeceğiz. Salgın sürecinde bir çok kulüp gibi bizde etkilendik. Ama alt yapımız güçlü olduğu için şuan ayakta durabiliyoruz. Kendi imkanlarımızla bir yere kadar geldik. Önümüzdeki sezonda bazı projelerle daha güçlü geleceğimizi düşünüyorum”  dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA