VALİ SU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI


 

Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, FETÖ Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirdiği hain darbe kalkışmasının yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; destansı duruşa dikkat çekti.

“Aziz milletimiz, şanlı tarihi boyunca devletine, bayrağına ve sarsılmaz kardeşliğine bir ve bütün olarak daima var gücüyle sahip çıkmış, milli ve manevi değerlerini hedef alan hainlere asla geçit vermemiştir” diyen Vali Su, “Ecdadımız tarafından uğruna nice şehitler verilerek sonsuza kadar yaşatmak üzere bizlere emanet edilen cennet vatanımız üzerinde kurulu Devletimizin, küresel ölçekte bir güç olmaya başlamasını hazmedemeyen dahili ve harici düşmanlarımız, kahraman ordumuzun içine sızdırdıkları Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile 15 Temmuz gecesi harekete geçerek ülkemizi bölmeye, devletimizi yıkmaya, istiklal ve istikbalimizi yok etmeye kalkıştılar.

Ama Yüce Milletimiz; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla yekvücut halinde, kendi silahını, tankını, helikopterini ve uçağını zapt ederek kendisine doğrultan bu Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve onun uzantıları hainlere bedenini siper ederek karşı koymuş, meydanları doldurmuş, destansı bir dik duruş sergileyerek, devletimize, bağımsızlığımıza, demokrasimize sahip çıkmıştır.

Aziz Milletimiz 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kardeşlik ruhuyla sergilediği bu onurlu dik duruşla bundan sonra da bu ve benzeri hain saldırılara kalkışmaya yelteneceklere en güçlü şekilde karşı koyacağını gösterdiği gibi tüm dünyaya da demokrasiye nasıl sahip çıkılacağının da dersini vermiştir.

Bu duygularla, 15 Temmuz gecesi sabaha kadar meydanları dolduran milyonlarca vatandaşımızdan, şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve kahraman emniyet teşkilatımız mensuplarından şahadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle aziz milletimize en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA