TARSUS’TA SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ


 

Haber Merkezi

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlıkların fiyatları, satış ve kesim yerleri ile ilgili toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu.

Bu yıl 31 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacak 3 Ağustos 2020 Pazartesi günü sona erecek ve toplamda 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı öncesinde, Tarsus Kasaplar Esnaf Odası Başkanlığı Kurbanlık fiyat belirleme komisyon kararına göre Küçükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 28,00 TL, Büyükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 25,00 TL olarak belirlenirken, belediye tarafından tespit edilen kurbanlık satış yerleri ve kurban kesim yerleri belirlendi.

KURBANLIK SATIŞ YERLERİ

Tarsus Kasaplar Esnaf Odasının aldığı karar doğrultusunda; Küçükbaş Kurbanlık KG Fiyatı: 28,00 TL Büyükbaş Kurbanlık KG Fiyatı: 25,00 TL olarak belirlenirken, belediye tarafından Tarsus’ta ki Kurbanlık satış yerleri Hürriyet Mahallesi (Aydoğanlar Shell Petrol Yanı) Ergenekon Mahallesi Gazipaşa Bulvarı otoban ışıklar Off Road alanı üstü, Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı ile Mehmet Akif  Ersoy Caddesinin kesişim noktasındaki boş alan, 82 Evler Mahallesi İbni Sina Bulvarı Kuvayi Milliye Parkı arkasındaki boş alan ve Belediye Mezbahanesi içi olarak açıklandı.

ÜCRETSİZ KESİM YAPILACAK KURBAN KESİM YERLERİ

Ücretsiz kesim yapılacak yerler ise Belediye Mezbahanesi,Bağlar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı,Şehitishak Mahallesi Turkuaz Kapalı Semt Pazarı arkası, Tekke Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Gülek Mahallesi (Merkez),Yenice Mahallesi (Merkez) olarak belirlendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA