NEREDE KALMIŞTIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NEREDE KALMIŞTIK


 

Sezon sonuna doğru İçel İdman Yurdu ile fikir ayrılığına düşen Şeytanlar Gurubu tekrar yuvaya dönüyor.

ALİ ŞANLI

Daha önce takıma desteklerini çektiklerini sosyal medya hesaplarından duyuran Şeytanlar Gurubu, Kırmızı Lacivertli ekibe destek vereceklerini aynı şekilde sosyal medya hesabından destek sözü verdiler.

Şeytanlar gurubu İçel İdman Yurdu’na destek olacaklarını bu şekilde duyurdu; “Bilindiği gibi Koca Çınarımız Mersin İdman Yurdu'muz 2019-2020 sezonunda 2 . Amatör kümeye düşürülmüştü. Her sezon ortaya çıkan borçlardan dolayı kurtuluşu zora girmiş. tek çıkış yolu yeni bir oluşumla yola devam etmekti bu çıkış yolu da taraftalarımız ve Şehrin büyüklerinin isteği ile İçel İdman Yurdu olmuştur. İçel İdman Yurdu İle girdiğimiz bu yolda taraftarın büyük desteği ile İçel İdman Yurdu Bölgesel Amatör Lig de Şampiyon olmuş ve 3.lig'e yükselmiştir.

Grubumuz geçen günlerde Mersin İdman Yurdu gözü ile baktığımız İçel İdman Yurdu yönetimi ile fikir ayrılığına düşmüş Tribünden ayrıldığımızı açıklamıştık , lakin Şehrin büyükleri ve Taraftalarımızın büyük baskası bu kararımızdan vazgeçmemize sebep olmuştur.

İçel İdman Yurdu Mersin İdman Yurdu'muzun geleceği olacaktır. Gelen Şampiyonlukta taraftarımızın emeği çok olmuştur. bizde taraftarımızın emeğini göz ardı etmeyip İçel ( Mersin ) İdman Yurdu tribünlerine geri döndüğümüzü açıklıyoruz.bu yolda yine omuz omuza Koca çınarımız Mersin İdman Yurdu'muzu yaşatmak adına sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA