İYİ PARTİ MERSİN’DE, DUTAR İLE ‘DEVAM’ DEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ MERSİN’DE, DUTAR İLE ‘DEVAM’ DEDİ


 

Mersin’de önemli bir oy potansiyeline sahip olan İYİ Parti İl Başkanlığı ikinci kongresinde mevcut başkan Mehmet Dutar ile yola devam kararı aldı.

HEDİYE EROĞLU

İYİ Parti Mersin 2. Olağan İl Kongresi tamamlandı. Seçimlerde kongrenin tek adayı olan mevcut İl Başkanı Mehmet Dutar, güven tazeledi.

Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan kongreye ilgi yoğun oldu. İYİ Parti Milletvekilleri Zeki Hakan Sıdalı ve Behiç Çelik, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Dursun Müsavat Dervişoğlu ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de katıldığı kongreye ilgi yoğun oldu. Kongrede Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın, Seçer ile yan yana gelmemeye özen gösterdiği gözlendi.

“İYİ PARTİ’NİN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ MERSİN’DEN BAŞLATACAĞIZ”

Divan Başkanlığı’nı Mehmet Arslan’ın yaptığı kongrede öncelikle Genel Başkan Meral Akşener’in mesajı okundu. Daha sonra kongrede ilk sözü Başkan Dutar  aldı. “Benim bu yolda yürürken inandığım güvendiğim siz değerli delegelerimiz var. Partimizin kıymetli üyeleri var. İnandığım bana yol arkadaşlığı eden değerli yönetim kurulu üyelerim var. İlçelerimizde çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz var. Ben buradan İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşünü Mersin’den başlatacağına dair önce grup başkanvekilimizin önünde ve burada tüm kamuoyu önünde genel başkanımıza söz vermek istiyorum. Ben bu kadrolarla, bu inanmış yürüklerle İYİ’lerin iktidar hareketini Mersin’den başlatacağız” dedi.

“ÇEKTİĞİMİZ ÇİLELERİ, ACILARI, IZDIRAPLARI ZAFERE DÖNÜŞTÜRMEK ARTIK ELİMİZDE”

Dursun Müsavat Dervişoğlu da, İYİ PARTİ için Mersin’in önemli bir kent olduğunu vurguladı. Dervişoğlu, “Çektiğiniz sıkıntıları bildiğimden verdiğiniz mücadeleyi bildiğimden ötürü kendi yaptıklarımı hep sıradan işler olarak telakki etmişimdir. O sebeple sizlerle dost, kardeş, aynı yolu yürüyor olmaktan hem büyük bir bahtiyarlık duyuyor, hem de büyük bir şeref duyuyorum. Çektiğimiz çileleri, acıları, ızdırapları zafere dönüştürmek artık elimizdedir. Madem ki çileyi beraber çektik, Allah zaferi de iktidarı da birlikte tatmayı bizlere nasip etsin” dedi.

İYİ PARTİ MİLLETE UMUT OLDU

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz da, kongrede partinin çalışmaları ve Mersin’deki teşkilatlanması ile ilgili konuştu. “Türkiye’de İYİ Parti bir umut olarak görülmektedir” diyen Kocamaz, “Türkiye’de 20 yıldır bu ülkeyi yöneten bir siyasi iktidar var. Bu siyasi iktidar bugüne kadar gündemi hep oluşturuyor, kendisi çalıyor, kendisi oynuyordu. Ama bu son günlerde sayın Meral Akşener genel başkanımızın ortaya koyduğu performans ve fikirler milletimize bir ışık, umut haline gelmiştir” dedi.

İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MEHMET DUTAR KİMDİR?

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, ilk ve orta öğretimi Mersin’in Erdemli ilçesinde tamamladı. Lise eğitimini Konya İvriz Anadolu Öğretmen Lisesi’nde alan Dutar, halen Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi

2002-2006 yılları arası Mersin/Kargıpınarı, 2006-2014 yılları arasında Mersin İl Başkanlığı olmak üzere 12 yıl Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulundu. İYİ Parti’nin Mersin’deki kurucuları arasında yer alan Mehmet Dutar, 2019 yılından bu yana İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı görevini yürütmekte.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA