BAYRAM BAĞIŞLARI HAYAT KURTARABİLİR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAYRAM BAĞIŞLARI HAYAT KURTARABİLİR


 

Yüzde 92 tedavi başarısı ile çocuklara hayat veren LÖSEV, bayramda yapılacak maddi bağışlar ile daha çok çocuğun yaşamına dokunmak istiyor.

Haber Merkezi

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), yüzde 100 tedavi başarısı amacıyla çıktıkları yolda yapılan nakdi bağışlarla lösemili ve kanserli çocuklara imkânlar sunarak hayat veriyor.

Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi tedavilere eşit kavuşurlar ilkesiyle çalışan LÖSEV; tamamen parasız yaşam sunuyor. “Kurban Bayramı Bağışlarınızla yurt dışı ilacından, yoğun bakımına, maddi ihtiyaçlarından beyaz eşyalarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye kampanya başlatan LÖSEV, “En önemlisi Kurban Bayramı maddi bağışlarınızla hayat kurtarıyoruz” diye yola çıktı. Lösemi ve kanserin çok zor ve pahalı bir hastalık olduğunu vurgulayan LÖSEV, “Yüzde 92 tedavi başarımız, sosyal desteklerle ve yaşama bağlayan eserlerimizle mucizeler yaşatıyoruz. En önemlisi de bu hizmeti onlara verirken çocuklarımızdan ve ailelerinden tek kuruş para almıyoruz” diye açıkladı.

LÜKS ODALAR, DOĞAL YAŞAM VE DAHA NİCELERİ

Çeşitli yerlerde çocuklara özel imkanlar sunan LÖSEV, bu çalışmaları şu şekilde sıralıyor;

“LÖSEV Sağlık Kenti; Yaklaşık 3 yıl süren tedavilerinde saçlarını kaybeden, vücut dirençleri azalan çocuklarımızın; kişiye özel tedavi almalarını, iyi beslenip, steril koşullarda yaşamalarını önemsiyor; Ankara’daki LÖSEV Sağlık Kenti’nde hizmet veriyoruz. Kentimizde yer alan LÖSANTE Hastanemizde lösemili ve kanserli çocuklara kemoterapiden, 6 öğün yemeklerine; tek kişilik lüks odalarından, pijamalarına, oyuncaklarına kadar ücretsiz tedavi sağlıyoruz.

LÖSEV Doğal Yaşam Köyü; Tedavileri için Ankara dışından gelen ailelerimiz Tulumtaş’taki köyümüzde trafikten uzak, yemyeşil bir doğada, kuzularla oynayıp, ineklerden süt sağarak doğal beslenerek yaşıyorlar. Çamaşır makinesinden, çay kaşığına kadar her şeyin bulunduğu aile konutlarımız ‘Sevgi Evleri’nde ve 5 yıldızlı tatil köyü konforundaki ‘Kirazlı Konak’ta aileleriyle kalan çocuklarımız hızla iyileşiyorlar. LÖSEV Eğitim Kurumları Sağlık problemlerinin yarattığı fiziksel ve psikolojik sebeplerden örgün eğitim kurumlarına devam edemeyen çocuklarımıza Ankara, İncek’te kurulmuş olan Lösemili Çocuklar Okulumuzda kolej seviyesinde ilk, orta ve lise düzeyinde eğitimler veriyoruz. Özgüvenleri gelişmiş, kendi ayakları üzerinde duran bireyler olarak onları geleceğe hazırlıyoruz.

Bodrum Çocuk Tatil Köyü; ‘Bodrum’un en güzel gün batımının izleneceği nokta’ olarak tanımlanan Turgutreis’teki 4 yıldızlı otelimizde ücretsiz tatil yapan lösemili çocuklarımız bütün dertlerini denize atıyor, motive oluyorlar.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA