TABLO SIKINTILI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TABLO SIKINTILI!


 

Tarsus’ta Devlet Hastanesi’nin artan vakalar sonucu yeniden pandemi hastanesi ilan edildi. Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan’dan, “Tablo sıkıntılı!” açıklaması geldi.

HEDİYE EROĞLU

Türkiye’de yeni tip koronavirüs covid-19 ile mücadele aralıksız sürerken artan vakalar endişeye neden oluyor. Özellikle şehirlerarası seyahat kısıtlamasının erken kaldırılması ile Mersin’e çevre illerden yoğun giriş-çıkışlar yaşanması endişeye neden oldu. Vaka sayıları ile ilgili net bir açıklama yapılmazken, geçtiğimiz günlerde virüse yakalanan, ancak iyileşerek görevinin başına geçen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan çarpıcı açıklamalar geldi.

TESTLER POZİTİF ÇIKIYOR!

Tarsus Belediye Meclisi’nin dilek ve temenniler bölümünde açıklamalarda bulunan Başkan Bozdoğan, “İyileştikten sonra hastane başhekimine, Tarsus’ta durumlar nasıl dedim. Son 3 günün tablosu çok kötü, 45 tane numune alınmış, 25’i pozitif çıkmış. Ertesi gün 25 tane numune alınmış 13 tanesi pozitif çıktı ve Tarsus’taki hastaneyi tekrar pandemi yaptılar. Ve hatta Tarsus Devlet Hastanesi’nde tahlil yapmaya devam ediyorlar. Tablo sıkıntılı.

‘Çok başarılıyız, 4/4’lük işler yapıyoruz Türkiye’de’ filan diyorlar ama Dünya Sağlık Örgütü’nün söyledikleri hiç de öyle değil. Bizim verdiğimiz sonuçları kale bile almıyorlar. Bizim en büyük şansımız hemen hemen her mahallede yapılan Sağlık Ocakları’dır. O zaman ki ciddi tüberküloz aşılarının sağlıklı bir şekilde yapılması bu covid mikrobu ile tüberküloz mikrobunun aynı yolu izlemelerinden dolayı Türkiye’de covid’e yakalanan insanların ölüm oranında düşüklüğe neden oldu” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA