GELECEK PARTİSİ’NE MERSİN’DE YOĞUN İLGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEK PARTİSİ’NE MERSİN’DE YOĞUN İLGİ


 

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanlığına atanmasının ardından çalışmalara başlayan Hamit Karış, herkesimden destek görüyor. Gelecek Partisi Mersin il yönetimine girmek için iş ve siyaset dünyasından başvuran isimler de dikkat çekici.

Haber Merkezi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde kurulan Gelecek Partisi'ne Mersin'de katılım için yoğun ilgi var.

Geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, bir çok önemli ismin yönetime girmek için başvuru yaptığını söyledi.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, “Gelecek partisi olarak Mersinli vatandaşlarımız tarafından inanılmaz derecede ilgi görüyoruz. Şimdiye kadar yapılan yanlışlar, verilen sözlerin tutulmaması nedeni ile geleceği partimizde gören Mersinli vatandaşlarımız bizlerle birlikte çalışmak istediklerini belirterek destek veriyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Atandığım şu kısacık sürede yönetime girmek isteyen çok değerli iş insanı, siyasetçi ve hiç siyaset yapmamış isimlerin başvuru yapması güçlü bir yönetim kuracağımız anlamına geliyor. Yoğun ilgi beni mutlu etti. En kısa sürede yönetimimizi oluşturarak halkımızın huzuruna çıkacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA