KULÜPLER RAHATSIZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KULÜPLER RAHATSIZ!


 

TFF’nin amatör liglerle ilgili belirsizliği kulüpleri rahatsız ediyor! Bu durum kulüplerin takımların geleceği ilgili bir karar almasını da etkiliyor.

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi iptal etmiş, takımların geleceği ile ilgili kararı ise yakın tarihte açıklayacağını bildirmişti. Yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen salgından dolayı iptal olan ligde takımların akıbetinin hala belirsizliğini koruması, TFF’den resmi açıklamanın gelmemesi kulüpleri rahatsız etmeye başladı.

Bilindiği gibi ligin iptal kararı verildiğinde İçel İdman Yurdu lider, İdman Yurdu 1925 lig 5’ncisi ve Meskispor’da lig 7’ncisiydi. Şimdi Kulüpler başta İçel İdman Yurdu 3’ncü lige çıkıp çıkmadığını, Meskispor’un ligden düşüp düşmediği, İdman Yurdu 1925’in ise baraj maçı oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor. Tüm bu belirsizlik kulüplerin gelecekile ilgili bir karar almasını da etkiliyor.

ERDEMLİ’DE HABER BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Lig ekipleri kadar TFF’nin açıklamasını dört gözle bekleyen bir başka ekip ise Erdemli Belediyespor. Süper Amatör Lig Play-Off maçları oynandığı sırada lider iken ligin iptal olmasından dolayı durumunun ne olacağını bilmeyen Erdemli ekibi, TFF’nin biran önce net bir açıklama yapmasını bekliyor. Erdemli’de ilk ve tek seçenek direk olarak Bölgesel Amatör Lige alınmak olarak öne çıkıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA