2 YIL DOLMADAN BİTECEK “MİŞ” (!) | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2 YIL DOLMADAN BİTECEK “MİŞ” (!)


 

HEDİYE EROĞLU

Yaklaşık 7 yıldır süren yapımı yılan hikayesine dönen Uluslar arası Çukurova Havalimanı için bu defa da iktidardan “2 yıl dolmadan bitecek” iddiası geldi!

Yapımına 2013 yılında başlanan, 2014 Mart’ta ise ilk uçağın ineceği söylenen, fakat 2020’ye gelene kadar 3 defa temeli yeniden atılan yapılan, Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı için yeni bir açıklama geldi.

Kente gelerek inşaat alanında incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Şu an pist çalışmasının üzerindeyiz. İnşallah yılsonuna kadar bütün altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Havalimanı bağlantı yolları da hızlı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki yılın başlarında havalimanı yol bağlantılarını da bitirmiş olacağız” dedi.

8 milyon yolcuya hizmet edeceği söylenen havalimanı terminali için ise önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağını belirten Karaismailoğlu, “Bütün planlamalarımız, iki yıl bitmeden buraya uçağın inmesi. Çalışmalarımız ve hedefimiz o” diye açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA